Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG TAR AVSTÅND FRÅN MORS DAG!


jag tar avstånd från mors dag
det är en löjlig tradition
precis som julen och fars dag
den sänker min inspiration
jag tar avstånd från mors dag
förmörka ej min horisont
men skräp och strunt av detta slag
jag undanber mig allting sånt


LARZ GUSTAFSSON  28/5 2017

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger
Publicerad 2017-05-28 20:25



Bookmark and Share


  objekt3
Grattis på Måns födelsedag!
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP