Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt första möte

De möttes av en händelse
Han och hon
De såg varandra så som folk sällan gör
Djupt och gnistrande mötte de varandras blickar
Lät dem utforska
Djupt in i själen
och de fann något speciellt

 

Där och då 
Gnistrade de
ikapp

 

Månen stannade till på himmeln
Vinden slutade vina
Molnen ramlade ner och
Bildade de vackraste blomsterängar
Allt omkring dem försvann
Uppslukat av solen från sin plats på andra sidan
Stjärnorna på himlen lyste för dem
Och de såg
Varandra
I stjärnljuset

 

Ensamma på jorden
Lade de sig nakna på de mjuka ängarna
Och när de kom varandra till mötes skälvde världen
Kometer och planeter darrade
Vibrerade kosmiskt av urkraften
I deras möte




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eugen VIP
Läst 562 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 22:28



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Ljuvligt vackert skrivet!
tycker mycket om
dina målande
och känslosamma
beskrivningar
som gör detta möte
så speciellt och fint
för de tu



2017-06-01

    ej medlem längre
Åh aldrig har jag sett dig skriva så...
vackert möte...

Varma kramar :)
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP