Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nöff


grymt sa grisarna
och tryckte ner skinkorna

mitt i ormgropen




Bunden vers (Haiku) av Spoon-Janne
Läst 651 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-24 11:22



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Vilken tuff bild!( ler )
Men grymt sa grisen när han vart slaktad.
Med vänlig hälsning
2007-11-06

  Azerola
haha...den var bra.
Mycket fifiig och klurig.
Jag behöver alltid ett skratt.
Tack!
2006-11-18

  TiVa
känns som på jobbet.. :-O
2006-09-02

  annso.fie
Hahaha.. ;) Bra skrivet!
2006-07-26

    NoMi F
Förnöjsam dikt
bilden stämmer ju in ju
Kul lockar till skratt
2006-07-08

  Howlit
He he...sicka gottegrisar... Härligt... och, ajjjj
2006-06-06

  Annmargreta
jag bestämde mig nu.....jag blir vegetarian..............
2006-05-30

  Eline.P
Fnissar åt bilden som är lika talande som haikkun!!
2006-05-30

  Cris
*asg*

vilken härlig bild... och dikt ..
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne