Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att du aldrig ses gå på premiärer eller vernissagers första dag är dock förståeligt. Vem har tid med det, utom valda delar av kommittén för ledigheten.


Du känner en som...




...såväl jobbar, är komiker
och dessutom roar andra
även på fritiden.

Men hur är du själv då,
som komiker betraktad?

Folk skrattar i och för sig
åt dig ibland.

Stundom gör de dig rättvisa
verkar det som.

Men är det ibland bakom din rygg,
när du försöker smälta in,
beblanda dig och därför också öva
på hur att mingla?

Att mest bara vara rolig
då en misslyckas,
eller i alla fall verkar göra det.

Hur kul är det?
Ändå misslyckas vi
väl alla då och då.

En del övar flitigt
för att lyckas med det
och en del verkar inte behöva öva,
någonsin.

Jag kände en gång en grabb som,
och han var född i Borås,
var bekant med en kvinna




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 11:50



Bookmark and Share


  genni VIP
så kan det va...
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP