Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Aspenström vet 10



Prydnad

Utandningsluften
fyller fångarnas celler
med en tryckvåg
av värme.
Frihetens tid är inne!
Länge sedan
jag tryckte på knappen,
men nedräkningen
pågår ännu.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-03 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP