Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Aspenström vet 12



Prydnad

Barnet i sandlådan
lyfter plötsligt från marken,
flyger
i tanken.
Barn har breda vingar.
Den vuxne
snyter
sin kalla näsa
och hackar tänder.
Barnets fantasi
hotar
rasera huset.
Verkligheten asfalterar
dina vägar.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-17 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP