Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Honungstungans förödande dans

 

Han viskade kärlek 

nära hennes hjärta

målade löftesrika ord

med läppar och tunga

utmed hennes blottade hud

gav orden en mening 

så övertygande vackert

och innerligt

att ingenting annat

fanns att finna

förutom allt 

som med ens

bara var

Hans

 

 

"Han viskade kärlek

nära hennes hjärta

och hon trodde

vartenda ord,

just så"

 

§

 

 




Fri vers (Fri form) av Alysse VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-07 00:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så sensuellt närvarande...
2017-07-21

  Nils-Robert
Det gör ont när tanken förlänger efter diktens slut. Det ska inte vara så, det måste vara jämnlikt.
2017-07-07

    Peter Söderqvist
Vacker sensuell text om en relationen är ett ögonblick.
2017-07-07

  aol
Underbar så härlig närakänsla
2017-07-07

  in effigie VIP
intensivt med smak av det sköra...
2017-07-07

  M:tin
Fint och sensuellt!!!!!!!
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Alysse
Alysse VIP