Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Morgon


Morgon utanför

En morgon utanför tiden

låg jag inkapslad

inkrökt i mig själv

och lyssnade på

regnfågelns höga läte

och koltrastens varningsrop

medan andningen

påminde mig om

att jag fortfarande levde

eller åtminstone andades

och i samma ögonblick

mindes jag

hur denna dikt började

ty ingenting är glömt

och allt finns kvar

intill textens ände

i tidlöshetens gryning. 




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-05 05:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP