Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruno K. Öijer




när det talas om honom ser jag
spelkort släppas fria med andetagen jag
ser att dom är jokrar allihop och att
vinden tar ett stadigt grepp om dom

varje gång jag följer efter ser jag dom
landa längs en
räls som inte längre behöver
bära sina tåg
men som fortfarande slår gnistor av blixt




Fri vers av Erik Hall
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 19:32



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Jag gillar BKÖ.
Din beskrivning gillar jag.
BKÖs poesi är en tidsbild - gester som ingen behöver/berör.

2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall