Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stundom abstinens kan ge allvarliga problem.


Rick i juni, 05 2017





Som blivande eller faktisk pensionär
av högst trolig vikt det är
ha en verkligt aktiv aktivitet
om det brukarna säkert vet
det kan minska verkliga besvär.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-05 20:49



Bookmark and Share


  limerick
Ett riktigt klokt hälsoråd
i snygg rickform du här ger
som minskar behov av vård
så att även pensionären ler!

2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP