Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför just de vilka förr band borstar berättade historia just på sitt eget vis, förtäljer inte sagan. Men minst en herre pratade i alla fall om naturen på ett högst eget sätt, dessutom med engelska som mod ers mål...


Kan du ljuga som en borstbindare?




En vän till mig kratsade
i resterna av elden,
borstade smulorna av bordet
samt dök i grottor
satta under vatten plötsligt
då det blev flod.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2017-06-09 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP