Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metifo arturo

 

 

 

 

rymderna kröks

som de skälvande flämtande jagen

alla är detsamma

 

i mitt kosmos är jag ändå fullständigt vaken

 

kom nu

låt dina ögonpar dansa nebulosa

vill du bli

min enda kosmoninna?

mitt jag

 

vi går på konsert

kan du redan nu höra den?

körsatsen

i sfärernas ändlösa frihetssymfoni

lyssna noga

 

och då var

 

vattnet i den porlande begsbäcken klart som kristall

iskallt bornerande smakrikt

 

men

  

jag går vidare nu

skall lämna ett pulserande spår

sayonara

 

***

(Varje dikt jag skriver är ett avsked från det som var och en dröm i livsdrömmen)

Också den här levde inom mig och ville flyga ut !




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-08 04:14

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:)fartvinden består
2017-06-10

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som flög ut på säkra vingar!
2017-06-08

  Marianne Räf
Jamenvisst, det är ju skönt, när dikterna
flyger ut, själva förlossningen är ljuv !
Goraxy, vad tycker du om Alfasystemet?
Allting sprattlar, lydigt, i takt efter den
enda sextillåtna fittan, den som JAG har
så svårt för.. Vill vända på pannkakan, -
Evigheten har gått av på (relativa)------
mitten vid år Noll ! Skall, göra ALLT för
å vedergälla mitt förstörda förflutna !!
Skall verkställa Straffet, Domen kommer!!!!!!!!
2017-06-08

    ej medlem längre
Läser och begrundar dina flygande ord som häftar vid minnen och känslor från igår.
2017-06-08

    ej medlem längre
Den här gillar jag mycket!! Särskilt "vattnet i den porlande bergsbäcken klart som kristall".
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP