Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del illvilliga människor har velat att texten skulle avhandla den gråtande kanaljen, som vore det en opera, likt 'Barberaren i Sevilla', eller Dennis syster. Men se det, rann ut i yxlan...ån. Spat är lika med Göta kanal.


Gårdagens förklarade ord - tårkanalen





Det var en gång en sådan kille
som med kortlek just spelat kille
doppade sina tår i väl spat
gjorde det å det högsta kavat
ej han var något som snille.




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 223 gånger
Publicerad 2017-06-08 08:28



Bookmark and Share


  ULJO
Ingen idé att fälla tårar över det som är spillt
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP