Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Råkade lämna fel information till en arbetskamrat


Pinsamt

Oklara orden
Otydliga uttrycken
Förstods inte alls




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-08 18:40



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Du skrivet så kort om det luddiga. Kanske för att när andra uttrycker samma sak, gör det något längre och att du lämnar åt läsarens möjliga fantasi, att som brodera ut orden på en smula egen hand? Ett fruktansvärt budskap, även. Menar du verkligen...
2017-06-14

    ej medlem längre
Ibland blir allt bara fel!
2017-06-09

  Syrran77
Så skönt diktat med självdistans. Hoppas missförståndet gick att reda ut.
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén