Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriva 7



Prydnad

En text är ord,
men något mer,
en text är gjord
av det man ser
som höjer ögonbrynen
för den inre synen.
När tillvaron står still
och hjärtat tänker
blänker
diktidéer till
och innan de försvann
skrev jag vad jag hann.

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-24 13:29



Bookmark and Share


    Mim
Haha! Först Lite allvar, och Skrattfaldigt slut.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP