Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brakare 7



Prydnad

Knappast den mildaste bris,
din fis,
mer en orkan
som sveper in över sta’n
och sliter barken
av ekar i parken.
Så stanna på håll
om du saknar kontroll!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-24 07:40



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Hahaha ja det var lite annorlunda
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP