Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brakare 8



Prydnad

När bakar
brakar
så det skakar
flyr vi
bort
till pansrat fort
för att bli
i skydd.
Lagen tydd!

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador

-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-07-29 00:11



Bookmark and Share


    Mim
Hahahahaha! Du får mig att kikna av skratt!
2017-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP