Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ord

 

 

 

 

mina ord

vad betyder dom

du äter dom

med dina tankar

spottar ut dom

som vore de pest

 

mina ord

betyder mer än så

all min kraft

all min visdom

finns i orden

de är magiska

 

för dig är de intet

för dig är de smulor

vilka du föser ned på marken

du njuter av orden

dock bara för stunden

som en leksak för barnet

 

men lek du vidare

i din lilla drömvärld

där du plockar frukten

av mina tankars möda

njut av ordens källa

tills du storknar av ord

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 756 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-06-09 18:00



Bookmark and Share


  S-E Forslin/same
Åh, bästa Öknens Ros ... nog hamnar vi i den känslan nu och då ... sen vi jobbat och valt och vägt varje ord, att man fått känslan som du så braaaaaaa gestaltar i denn SPIKRAKA dikt! JÄTTETACKKK för DEN verkligt UTTALANDE, som nog träffar mitt i prick!!!
2019-04-22

  MALVAA VIP
dina ord har säkert större syfte än bara de är ord :)
2017-10-11

    ej medlem längre
Vet inte om någon spottar ut dina ord. Jag gör det inte i alla fall, jag smakar på dom, tuggar i mig dom och njuter. :)
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP