Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nils Ferlin tittar in 5 (På ljudspelare) Ramla ur



Prydnad

Vi usla väsen
ramlade ur schäsen
och gick på vägarna,
vi höjer bägarna
och dricker vin
med smolk,
vi är ett folk
som tror på hin,
och hittar vi
vår vilja fri
så vill vi inget alls,
vafalls.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 457 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-02 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP