Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu finns det tid

Vaknar av suset genom ett öppet fönster
i mig brusar minnet av alla sommardagar
de lyckliga åren då det var lätt att leva

Över ängarna smyger morgondimman
som en aning av den höst som kommer snart
skymningen är inte långt härifrån

Dimman som ett täcke runt mitt hus
mörkret skrämmer inte mig
somnar tryggt, ännu finns det tid




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-11 10:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om livet och åldrandet!
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP