Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag 2 (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Jag ville
bjuda dig på middag,
men du skulle prompt
betala själv,
du hade egna pengar,
du ville vara den du ville,
och jag frågade
hur jag skulle visa dig min uppskattning.
Du skrev en dikt om mig,
sa du.
Läs den högt
ur hjärtat!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 579 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-06 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP