Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livstankar 9 (På ljudspelare)



Prydnad

En fantasi
handlar om möjlighet.
Där olika fantasier finns
uppstår en spänning.
Det är denna
som driver oss framåt
och strömmen
föser undan och koncentrerar,
skapar underskott och överskott,
våra behov.
Utan fantasier
är vi orörliga
kroppsligt psykiskt andligt.
Kan du flyga?
Ja. I fantasin.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-20 15:17



Bookmark and Share


  Stay Golden
Stroke of genius and a very modern poem, never before have we had videogames and Televisions.
Mezmerizing yes, but what will we gain from it when the thought has run it's course.
2017-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP