Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 10 (med uppläsning i ljudspelare)



Prydnad

Natten är stilla
som en klippa.
Kunde jag slippa
att trilla
i mardrömmens hand
så förband
jag mig gärna
att aldrig mer spjärna
emot dina tankar.
Jag ville lova:
När nätterna vankar
önskar jag sova.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-23 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP