Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 13 (På ljudspelare)



Prydnad

Sjung din sång,
gång på gång
för världen,
bär den
i din kropp,
sjung opp
och låt oss höra
vad du vill.
Sjung den en gång till
så ska vi göra
på fredligt vis
världen till ett paradis


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-01 02:44



Bookmark and Share


  Hopplös själ
Hur mycket jag än vill tro på världen som ett paradis så är jag inte kapabel till det!
Cynisk är kanske ett passande epitet för mig!

I vilket fall som helst så tycker jag tanken och din text är vacker!
Så jag försöker stämma in i din sång om än med tveksam stämma!
Den dagen vi ger upp så dör också världen
2017-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP