Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ut smöret 18 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag vill bara en sak,
ingenting.
Viljan föds ur tanken,
jag tänker ingenting.
Tanken föds ur känslan,
jag känner ingenting.
Rör jag mig?
Finns jag över huvud taget?
Jag finns
och ser
och känner
och tänker
och vill
och andas
nu.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-11-29 00:14



Bookmark and Share


    Mim
Förstår vad du menar!
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP