Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I minsta laget kanske, men så är en ju mindre i maten numera. Kanske blir det mera med tiden, lusten och bankboken. Du är väl van att bli serverad med ett leende?


Något litet om mat






I England får du lunch
till frukost och i New York
middag.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-12 15:42



Bookmark and Share


  limerick
Grattis till placeringen! På båda destinationerna äter man nog
grillad jetleg.
2017-06-14

  Gunwale VIP
Ja, och förr hade ju barnen i Sverige frukostrast vid lunchtid!
2017-06-13

  ULJO
ochi Sverige då?
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP