Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 87


Är du arg på mig?



Prydnad

Är du arg på mig?
Jag gjorde fel.
Går det
att förlåta?
Om jag nu
har skadat dig,
låt mig
förbinda dina sår
och bära din bår.
Låt mig finnas
i ditt hjärta!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-23 07:01



Bookmark and Share


    Mim
Oj OJ! Fin tragik och känslobild.
2017-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP