Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 90


Jobbig dag



Prydnad

Jag tömmer diskmaskinen
medan du vilar
vid köksbordet.
Du är trött,
du är ledsen,
ni grälade på jobbet
och du känner dig skyldig,
fast jag vet
att du aldrig
startar gräl.
Din känslighet
är din svaghet
och din styrka.
Vila
och väx dig stark!


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-30 09:07



Bookmark and Share


  Palett
Fin text med bra uppmaning.
2017-07-30

    Mim
Vilken fin dikt!
2017-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP