Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I samvaro med barnet.


Det möjliga

Du bjöd mig på kaffe
av sand
din kaka av kottar
dina ögon lyste av frihet
du levde din värld
med blicken från gungan
vi levde en stund
där allting var möjligt.




Fri vers av Margit Grell
Läst 473 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-16 22:05



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Underbar liten stor text med värme !
2023-01-21

  Lars Hedlin
Gillar!
2017-06-19

    ej medlem längre
I' den där sanden
är Livet lite extra magiskt +
2017-06-18

    ej medlem längre
Vilken poetisk pärla!
2017-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell