Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkompatibel (haiku)

Passade inte
som en bit i ditt pussel.
Inkompatibel.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-16 23:36



Bookmark and Share


  BenGust VIP
"Inkompatibel" snyggt. Vi är måhända brickor i ett spel. I någon annans planering av den egna lyckan...
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå