Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dessa konstiga prylar ...


Sista desperata åtgärden?

Ibland

får jag en gnagande känsla

av att jag borde läsa bruksanvisningen också




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 297 gånger
Publicerad 2017-06-18 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP