Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslor. Känslan av skuld. Befrielse från vånda.


Något litet om döden




Det värsta är inte döden eller att dö.
Att lida av olika orsaker är mera.
Oro för att något okontrollerat skall hända.

Oro för att en närstående
skall lida och att det är ditt fel.
Att du kunnat göra något, påverka.

Eller att själv behöva bli
utpressad, handikappad, prövad, utsatt.
Hamna i en situation,

där vad du än gör,
själv inte kan göra någonting.
Som om du vore handlingsförlamad.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2017-06-20 17:02



Bookmark and Share


  ULJO
Tankeväckande
2017-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som väcker tankar och känslor!
2017-06-20
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP