Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardag 6 (På ljudspelare)



Prydnad

I den kalla strömmen
mitt i drömmen
räddar du
mig nu.
Du ger mig handen,
leder mig till stranden
av en liten sjö
och ställer dig att peka
på lycksalighetens ö
och ror mig dit i eka,
och du säger:
Vi väjer
inte mer
för det som ter
sig svårt.
Vårt liv har nått
ett mått
av gott.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-05 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP