Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saknar både bil och körkort. Saknar, är väl mycket sagt.


Stäng av hela körbanan, oavsett storlek på väg





Vad är det där ljudet?
Det regnar.
Hittar du hål i vägbanan?

Ring vägverket.
De skickar genast ut folk med koner.
Vägen är avstängd resten av sommaren.

Vilken ägnas åt underhållande planering.
Ett orange tält reses på vägen.
I det hittas nödproviant, spelas fia, spås i sump.

Alla andra som jobbat har ju semester.
Ledighetskommiten (1) gör sig upptagen.
Övriga sover på saken.




(1) surfplattan har sin egen ordlista. Saknar tecken för accent, som i 'ide' annat än som stavningsförslag. Ideer, saknar även där mer tydligt, streck över första e.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-22 11:51



Bookmark and Share


  ULJO
Det finns ju helikopter
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP