Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto: J W Löfgren


ÄVEN DENNA DAG

även denna dag

måste få ett slut

hur än återstoden

av den tar sig ut

väntar på besked

tillitsfullt men spänt

säg vad som ska ske

säg vad som har hänt

även denna dag

utmynnar i natt

det är tidens lag

men hur är det fatt?

ställ en adekvat

riktig diagnos

ovisshet är värst

som en bitsk neuros

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/6 2017

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger
Publicerad 2017-06-22 13:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) ser ut som en härlig tupplur...mellan skrivarstunderna

2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP