Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blick och återblick


Även kyrkklockorna på avstånd
får mig att minnas.

Och smultronschersminens
vita blommor
doftar
barndomsminnen
i skymningen.







Fri vers av Jan Widströmer VIP
Läst 489 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-23 09:40



Bookmark and Share


  Thomas Widemark
Fint skrivet! Ger känslor för att själv kunna drömma sig bort i minnen.
2017-06-24

  Gunnel Eriksson VIP
Vackert, speciellt titeln.
2017-06-24

    ej medlem längre
Stämningsfullt i midsommartid!
2017-06-23

  Stay Golden
Sant så sant
2017-06-23

  Maiah VIP
Vacker med fina inslag av kyrkklockors ljud, vita blommor doft av minnen
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP