Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden tagen av min kära hustru 2009. En av mina favoritstatyer, "Panter på trädgren"


DEN LILLA BRON

nuet är en liten bro

som går från då till sen

och så länge jag är här

så vandrar jag på den

nuet är en kort passage

en tunnel om du vill

spännande att se vad

varje tunnel leder till

 

 

LARZ GUSTAFSSON 170623




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger
Publicerad 2017-06-23 13:29



Bookmark and Share


    Taly
bravo!
2017-06-23

    ehuru
Spännande liknelse. Tack.
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP