Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AUGUSTI

ser inte fram emot augusti

det är en månad med förlust i

då samlas fylltrattar och fånar

man fylkas under pappersmånar

och andra bjuder flott: "ta för er!"

när outhärdliga odörer

förpestar sena sommarluften

hur är det DÅ ställt med förnuften?

 

 

LARZ GUSTAFSSON  23/6 2017

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-06-23 13:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du ger tankar på rim! Tack
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP