Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest

Sånger och musik
Dans, lekar, skratt, mat och dryck
Med din nya vän




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-23 16:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte alla har någon på midsommarafton...ensamheten finns överallt.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén