Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem är du?

Titta noga!
Han är surmulen gangster trots att han är ingen mördare ...
Ibland han bärgar kyss och vandrar till
Han är gangster
Kanske tillhör vi detsamma till
Sjukdom faller ner o kärleken också
Jag kan inte simma till
Så han blir älgjagare
Vem är du?




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro