Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråa färger

Regnet faller
Blåsten viner
Gråa färger

Allena sittande
Tystnaden hörande
Gråa färger

Tankarna vindlande
Tårarna rinnande
Gråa färger

Saknaden stor
Längtan enorm
Gråa färger




Fri vers (Fri form) av Per Drysén
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-25 15:16



Bookmark and Share


  Syrran77
Berörande flyter texten fram.
2017-06-25

    ej medlem längre
Trots den grå färgen i dina ord målar du en dikt full av blå känslor.
2017-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén