Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 20 (På ljudspelare)



Prydnad

I lagboken skrivet
så litet,
att kunde du gå genom livet
utan slitet
och mödan
för födan,
så var du ej här.
Du var där
i Eden
med en
skrattande visa
och fullständig lisa


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 712 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-09 06:37



Bookmark and Share


  Monica Lindgren


Det är för jäkligt att den inte kan hålla sig borta. Ingen finkänslighet där, inte!
2021-04-27

  Monica Lindgren


och kanske med en Eva
ormen bleve du nog tyvärr inte kvitt
ens i Eden.
2021-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP