Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm 2 (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Henrik hade hört
att intelligenta människor
talar med långa meningar,
så han började öva,
han skulle ha de längsta meningarna i kretsen,
och efter ett halvårs
idog övning
hade han ändrat språk.
Tyvärr förstod ingen längre
vad han sa.
Men meningarna var långa.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-10 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP