Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 22 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag väcks ur min slummer
när ångorna stiger
över myrarnas lummer,
jag viger
dagen åt eviga slitet,
jag flyttar stenar och block,
jag fäller min stock,
men väntar ett litet
brev från min kära,
och fick jag orden så rena
så kunde jag bära
hela världen allena.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-04-20 08:15



Bookmark and Share


  Viksten
Klart inspirerad av Da
Fin rytm
2018-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP