Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TILL MIN ÄLSKADE

och vinden den blåser in från bottenhavet

det känns som september, allt är i olag nu

nu gräver man en kanal genom nicaragua

och här, i en stad i världen, så fyller du!

så grattis, min kära på femtiofemårsdagen

och tack för de fina år vi tillsammans fått

det ska alltid stå en strålglans kring anletsdragen

trots umbäranden och trots alla år som gått

jag minns det så väl: vi möttes på bole airport

så grydde ett nytt decennium, ett äventyr

sen gick det en tid, men snart fick du flyga långt bort

tillsammans vi ser hur vår gyllne morgon gryr

och vinden den blåser in från bottenhavet

som vanligt blåser vinden vart den vill

Hans Ord är vårt ljus, vi fattar vandringsstaven

och dröjer Han kämpar vi vidare ett år till

 

 

LARZ GUSTAFSSON  170626

https://www.poeter.se/media/img/user/gallery/1498480087018.jpg

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 312 gånger
Publicerad 2017-06-26 14:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken fin och ömsint födelsedagshyllning!
2017-06-26

    ej medlem längre
så skön gratulation. Grattis!
Härlig bild!
2017-06-26

  objekt3
Grattis till allt. Guld i hjärtat. Fin dikt.
2017-06-26

    ej medlem längre
Fin födelsedagshyllning till din kära!
"För dem som älskar Gud samverkar allt till det bästa."
2017-06-26

    ej medlem längre
En vacker, varm och ömsint dikt fylld av kärlek.
2017-06-26

    Taly
gratulerar er båda!

tack för att du visar oss alla dessa olika perspektiv i tid och rum. behöves.
2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP