Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svar till en annan person i mejlen. Tyckte svaret kunde duga som egen text här. Ibland behövs det en penna att skriva ned noterna med. Utöver ord, gamla som nya.


Något litet om sång




Sång sägs befria själen,
men till sång
behövs väl kropp?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-28 01:28



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Sång behövs för både kropp och själ.
Sjung i kör. TBG.
2017-06-28

  ULJO
Stämband
2017-06-28

  Nanna X
Det finns ju sfärernas musik också. Handlar mera om himla-kroppar.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP