Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns i och för sig som genre limerick,, men jag väljer gärna av med lime, i första ledet.


Rick i nytta o nöje




I huvudstaden stor
gå de flesta i skor
på museer se väl de
med eller utan blasé
på det mesta med ögat bort.




(Bort med långt o, i uttalet)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-28 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP