Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade vetat...

Jag har ingen anledning att gråta.
Ändå faller tårarna i takt med regnet.
Jag vet inte varför de gör det
men
det är ju så mycket
jag inte vet.

Om jag hade vetat varför tårarna föll
Om jag hade vetat varför mina kinder dränktes
Varje gång jag tänkte på dig
Skulle det varit lättare

eller bara en miljon
gånger svårare?




Fri vers (Fri form) av Uniquegirl
Läst 205 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-28 14:22



Bookmark and Share


  cerberus
Så jäkla bra! :)
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Uniquegirl
Uniquegirl