Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med en kall öl i näven vid Orsas strand kunde jag konstatera att ovanligt få vänner kommit ihåg min födelsedag. Bara ett konstaterande; varken mer eller mindre.


Tjugosju (haiku)

Iskall estnisk öl,
solnedgång över Orsa.
Smak av ensamhet.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-28 16:55



Bookmark and Share


  Syrran77
Grattis i efterskott! Fin Haiku.
2017-06-28

    ej medlem längre
Grattis dårå
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå