Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill vara så stark som du


Allting går snett
Men du ler ändå
Bitterhet hjälper inget nu
Inget mer att göra
Än att kämpa på
Jag vill vara så stark som du

Vad gör man när
Ens flytväst multnar bort
Innan man lärt sig havets nyck
Hur ska man lära sig
Att vandra själv
När man alltid burits på en starkare rygg

Årstider går
Kommer åter en efter en
Vi skiljs ett tag
Men vi ses sen
Ett avsked kan aldrig
Vara länge nog
Om man inte ses någonsin igen

Låt mig lägga mig i gräset
Som är du
Krama mig som förr
Prassla i löven
När jag går förbi
Ge mig all din styrka och ditt mod

Som en pannlampa var
Ditt hjärtas ljus
Bländande för alla
Utom dig
Sedan första dagen
Till din sista minut
Lät du det lysa starkt på mig

Hur kan man finnas till hands
Då man varken ser eller hör
Ingenting kan klippa vårat band
Vi ska klara det även när vi dör




Övriga genrer av Årsringar
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-29 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Årsringar